wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna1 » Recenzje

Recenzje

Petalo Amore Moscato

Petalo Amore Moscato

Ocena produktu 5/5

Bardzo dobry pomysł kupna w okolicy Walentynek. Wino smaczne, przyjemnie musujące. Dopełniło miły wieczór :)

Autor recenzji: Katarzyna Kris.
Data napisania recenzji: 20-02-2019

Beetter Light - sok z buraka

Beetter Light - sok z buraka

Ocena produktu 5/5

Bardzo ciekawy smak, burak w zestawieniu z polskimi owocami. Smaczny i zdrowy sok - polecam!

Autor recenzji: Józia
Data napisania recenzji: 18-02-2019

Beetter Strong - sok z buraka

Beetter Strong - sok z buraka

Ocena produktu 5/5

Genialny sok! Naprawdę jest on pyszny. Pijąc go mam poczucie, że robię dla siebie coś dobrego. Polecam.

Autor recenzji: Józia
Data napisania recenzji: 18-02-2019

Vionelli Winter Snow

Vionelli Winter Snow

Ocena produktu 5/5

Przyjechałem z Mosiny specjalnie po to wino, znajomy pochwalił się, że takie dostał i też musiałem je zdobyć. Robi niesamowite wrażenie. Ogromne. Trzeba dobrze wstrząsnąć, wtedy butelka wygląda, jakby…

Autor recenzji: Grzegorz
Data napisania recenzji: 07-02-2019

BOTTEGA GIANDUIA

BOTTEGA GIANDUIA

Ocena produktu 5/5

Butelka baaardzo płaska, ale naprawdę, może ma ze 2cm, prezentuje się bardzo elegancko i kryje w sobie niesamowicie intensywny i aromatyczny likier.

Autor recenzji: Zuzanna
Data napisania recenzji: 07-02-2019

Mogen David

Mogen David Concord - Certyfikat Koszerności

Ocena produktu 5/5

rozsmakować się w tym winie wcale nie jest trudno, zdecydowanie większy problem stanowi zaprzestanie jego kupowania. Kto lubi wina słodkie koniecznie powinien spróbować.

Autor recenzji: Sylwia Biała
Data napisania recenzji: 07-02-2019

Wino z czarnego bzu

Wino z czarnego bzu

Ocena produktu 5/5

Niestety mało jest win wytrawnych i półwytrawnych z linii Potęga Tradycji. Bardzo żałuję, bo te słodkie, choć nie powiem, smaczne, są dla mnie nie do przejścia - wypiję niecały kieliszek i mam dość. A…

Autor recenzji: Paulinaaa
Data napisania recenzji: 07-02-2019

Wino aroniowe wytrawne ekologiczne

Wino aroniowe wytrawne ekologiczne

Ocena produktu 5/5

Czytałem ostatnio artykuł o tym, ile chemii jest w winach.. Uprawy ekologiczne przemawiają do mnie coraz głośniej. Aronia smakuje bardzo dobrze. Nie jest bardzo cierpka, jej konsumpcja to prawdziwa przyjemność.…

Autor recenzji: Karol
Data napisania recenzji: 07-02-2019

Wino aroniowe grzane

Wino aroniowe grzane

Ocena produktu 5/5

Mój faworyt wśród wina grzanych i chyba już tak zostanie, bo raczej się mi nie znudzi - nie piję go przez cały rok, jak inne wina, tylko w sezonie. Zawsze świetnie smakuje. Polecam.

Autor recenzji: Paulinaaa
Data napisania recenzji: 07-02-2019

Wino frizzante czerwona czereśnia

Wino frizzante czerwona czereśnia

Ocena produktu 5/5

Wino niskiej zawartości alkoholu, bardzo ładny zapach w pełni oddający owoc czereśni. Podobnie smak - przyjemny, słodki, ale dzięki temu, że wino jest lekko gazowane nie jest to słodkość, która przytłacza.…

Autor recenzji: Paulinaaa
Data napisania recenzji: 07-02-2019

Wino frizzante czerwona czereśnia

Wino frizzante czerwona czereśnia

Ocena produktu 5/5

Rewelacyjne. Smak lata w pełni. Orzeźwienie i dużo radości z konsumpcji - to wystarczy by zdecydować się na ponowny zakup ;)

Autor recenzji: Beata Nowa
Data napisania recenzji: 31-01-2019

Mogen David Concord 1,5L

Mogen David Concord 1,5L

Ocena produktu 5/5

To jest wino takie, jakie lubię. Butelka magnum wydłuża ten jakże przyjemny czas konsumpcji :)

Autor recenzji: GOSIAaaa
Data napisania recenzji: 28-01-2019

Corte Ferro Nero DAvola DOC

Corte Ferro Nero DAvola DOC

Ocena produktu 5/5

Niezwykle pobudzające wino - Sycylia to wspaniałe miejsce, wina z tego regionu są ujmująco aromatyczne i intensywne. Polecam!

Autor recenzji: Witold
Data napisania recenzji: 28-01-2019

Wino frizzante biała czereśnia

Wino frizzante biała czereśnia

Ocena produktu 5/5

Urzeka mnie i rozwesela ta czereśnia biała. Ciekawy pomysł, mistrzowskie wykonanie. Już nie mogę doczekać się lata! Lato z tym winem nabierze jeszcze lepszego smaku :)

Autor recenzji: Katarzyna Mok123
Data napisania recenzji: 16-01-2019

Wino aroniowe wytrawne ekologiczne

Wino aroniowe wytrawne ekologiczne

Ocena produktu 5/5

Jestem zdecydowanie i mocno na TAK! Wino wytrawne, ale lekkie, aromatyczne, subtelne. Lekko cierpkie. Ale to nie jest żaden minus tego wina.

Autor recenzji: Paulina G.
Data napisania recenzji: 15-01-2019

Riga Black Balsam Cherry 500ml

Riga Black Balsam Cherry 500ml

Ocena produktu 5/5

Wiśnia góruje w tym trunku, soczysta, aromatyczna. Mimo, że ma mniej woltów zdecydowanie bardziej lubię tę wersję.

Autor recenzji: Grażyna Adamkiewicz
Data napisania recenzji: 15-01-2019

Zestaw MOGEN DAVID Classic

Zestaw MOGEN DAVID Classic

Ocena produktu 5/5

Zestaw pełen owocowych, świeżych aromatów. Polecam, karnawał z takim zestawem będzie na pewno udany!

Autor recenzji: Halina Grusz.
Data napisania recenzji: 15-01-2019

ALAZANI VALLEY KAKHETI

ALAZANI VALLEY KAKHETI

Ocena produktu 5/5

Bardzo jestem miło zaskoczona tym winem. Ma w sobie wiele uroku i finezji. Smakuje wybornie. Lamka tego wina wieczorną porą to prawdziwa przyjemność :) polecam, wino zdecydowanie warte uwagi :)

Autor recenzji: Paulina G.
Data napisania recenzji: 15-01-2019

Wino z czarnego bzu

Wino z czarnego bzu

Ocena produktu 5/5

Wino bardzo przyjemne, do spożycia zarówno podczas posiłku jak i po nim. Ciekawy smak. Polecam!

Autor recenzji: Beata Nowa
Data napisania recenzji: 20-12-2018

Wino z czarnej porzeczki

Wino z czarnej porzeczki

Ocena produktu 5/5

Wino delikatne i pełne owocowego smaku porzeczki. Jestem urzeczona i w pełni usatysfakcjonowana. Ponowny zakup to tylko kwestia czasu :)

Autor recenzji: Beata Nowa
Data napisania recenzji: 19-12-2018

Wino z mirabelki

Wino z mirabelki

Ocena produktu 5/5

Smakowe!!! Mirabelka to bardzo lubiany przeze mnie owoc, wino mirabelkowe lubiane jest tym bardziej. Jestem pozytywnie zaskoczona :)

Autor recenzji: Beata Nowa
Data napisania recenzji: 17-12-2018

Wino z czerwonej porzeczki

Wino z czerwonej porzeczki

Ocena produktu 5/5

To wino sprawiło, że coraz bardziej przekonuję się do win owocowych. pyszne, po prostu PYSZNE.

Autor recenzji: Beata Nowa
Data napisania recenzji: 16-12-2018

Zbójeckie Grzane Korzenne

Zbójeckie Grzane Korzenne

Ocena produktu 5/5

Wino aromatyczne, bardzo mi smaczne. Bardzo dobrze rozgrzewa :-)

Autor recenzji: Sabina
Data napisania recenzji: 11-12-2018

Zbójeckie Grzane Malinowe

Zbójeckie Grzane Malinowe

Ocena produktu 5/5

Bardzo dobre, s\dosyć słodkie, mocno rozgrzewające :-). Na zimową porę roku idealny.

Autor recenzji: Sabina
Data napisania recenzji: 11-12-2018

Wino śliwkowe półwytrawne

Wino śliwkowe półwytrawne

Ocena produktu 5/5

Bardzo dobre, o wyjątkowym smaku i zapachu. Wypicie jednej lampki wieczorem to sama przyjemność.

Autor recenzji: Sabina
Data napisania recenzji: 11-12-2018

Kagor Cerkiewny

Kagor Cerkiewny

Ocena produktu 4/5

Jak wszystkie kagory bardzo dobre!

Autor recenzji: Piotr
Data napisania recenzji: 06-12-2018

Leo Saperavi

Leo Saperavi

Ocena produktu 5/5

Bardzo dobre wino. Doskonałe do mięsa pieczonego. Polecam.

Autor recenzji: Piotr
Data napisania recenzji: 06-12-2018

Imiglykos Red Grecja

Imiglykos Red Grecja

Ocena produktu 5/5

Winko bardzo dobre,w sam raz na wieczorną kolację przy świecach,polecam:-)

Autor recenzji: Marzena
Data napisania recenzji: 05-12-2018

Saper Vodka

Saper Vodka

Ocena produktu 5/5

Super pomysł na prezent. Rewelacja. Jeśli chodzi o zapakowane i wysyłkę to bez żadnych zastrzeżeń. Polecam zakupy tutaj każdemu. Sam napewno zrobię tu jeszcze nie raz zakupy.

Autor recenzji: Michał
Data napisania recenzji: 28-11-2018

Red Army Vodka

Red Army Vodka

Ocena produktu 5/5

Kupiłem jako prezent dla kolegi który odchodzi na emeryturę. Ja jestem zachwycony. Myślę ze Jemu też przypadnie do gustu. Świetny czas realizacji zamówienia i sposobu zapakowana do wysyłki. Polecam każdemu…

Autor recenzji: Michał
Data napisania recenzji: 28-11-2018

Barkan Classic Pinotage

Barkan Classic Pinotage

Ocena produktu 5/5

Chwila szczęścia to Barkan Classic Pinotage w domu - chwila, bo to wino tak znakomite, że zaraz znika..

Autor recenzji: Pan Stefan
Data napisania recenzji: 26-10-2018

Blue Nun

Blue Nun

Ocena produktu 5/5

Świetne, wielozadaniowe wino, sprawdzi się zarówno jako towarzysz posiłku, jak i towarzysz wieczoru. Polecam.

Autor recenzji: Szawi
Data napisania recenzji: 26-10-2018

Zmora Red

Zmora Red

Ocena produktu 5/5

To wino posiada wszystko, czego w winie trzeba. Działa jak magnes!

Autor recenzji: Czesław Iwasz
Data napisania recenzji: 26-10-2018

PELLEGRINO MOSCATO DI SICILIA I.G.P.

PELLEGRINO MOSCATO DI SICILIA I.G.P.

Ocena produktu 5/5

Bursztynowa barwa, moc, i smak pełen słodyczy. A to wszystko w jednym sycylijskim winie, które skradło mi serce.

Autor recenzji: Prezmix
Data napisania recenzji: 26-10-2018

WOODHAVEN ZINFANDEL

WOODHAVEN ZINFANDEL

Ocena produktu 4/5

Dobre wino, ale chyba trochę za słodkie jak na wytrawne. Takie wrażenie odniosłam.

Autor recenzji: Beatrycze
Data napisania recenzji: 26-10-2018

Barkan White półwytrawne

Barkan White półwytrawne

Ocena produktu 5/5

Na zdrowie i za zdrowie! :) Barkan the Best!

Autor recenzji: Zygmunt Top _10
Data napisania recenzji: 26-10-2018

PIROSMANI

PIROSMANI

Ocena produktu 5/5

Wino to świetny temat, a Gruzja trop, którym warto podążać. Półsłodkie Pirosmani idzie bardziej w kierunku słodkości, niż wytrawności, ciekawie pachnie, bardzo dobrze smakuje. Polecam!

Autor recenzji: Akl_2j
Data napisania recenzji: 26-10-2018

SACHINO WHITE

SACHINO WHITE

Ocena produktu 5/5

Wino nawet ciekawe, lekkie, aromatyczne. Orzeźwia i bardzo dobrze komponuje się z potrawami rybnymi. Chętnie ponowię zakup przy okazji świąt.

Autor recenzji: Agnes
Data napisania recenzji: 26-10-2018

Riga Black Balsam Cherry 500ml

Riga Black Balsam Cherry 500ml

Ocena produktu 5/5

Mniejsza moc, ale znakomity smak - coś kosztem czegoś. Mi ta wersja smakowa bardzo odpowiada.

Autor recenzji: Żaneta
Data napisania recenzji: 25-10-2018


Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Sklep przeznaczony jest wyłącznie dla osób pełnoletnich !
Jeżeli masz ukończone 18lat - zapraszamy
Wejdź do sklepu Zrezygnuj