wyszukiwanie zaawansowane
1 » Recenzje2

Recenzje

PIROSMANI

PIROSMANI

Ocena produktu 5/5

Tak mi zasmakowała Gruzja, że z pewnością będę wracać i znów delektować się tym świetnym winem!

Autor recenzji: Krzysztof
Data napisania recenzji: 13-05-2018

Fragolino

Fragolino

Ocena produktu 5/5

Wyśmienite wino musujące, o pięknym czerwonym kolorze i poziomkowym aromacie. Polecam!

Autor recenzji: Krzysztof
Data napisania recenzji: 13-05-2018

Wino Jarzębinowe ekologiczne

Wino Jarzębinowe ekologiczne

Ocena produktu 5/5

Owoce szkarłatnoczerwonej barwy, w smaku cierpkie i gorzkie, dają jednak możliwość stworzenia wina ciekawego, niestandardowego, ale smacznego. Kwestia odbioru to indywidualne predyspozycje konsumenta.…

Autor recenzji: Andrzej
Data napisania recenzji: 09-05-2018

Wino śliwkowe półwytrawne

Wino śliwkowe półwytrawne

Ocena produktu 5/5

Kto liczy kalorie, a lubi wino śliwkowe powinien się skusić. Wino jest smaczne, dobrze się sprawdza jako... digestiv :)

Autor recenzji: Andrzej
Data napisania recenzji: 09-05-2018

Wino ekologiczne z czarnej porzeczki słodkie

Wino ekologiczne z czarnej porzeczki słodkie

Ocena produktu 5/5

Czarna porzeczka w słodkiej odsłonie prezentuje się bardziej... wystawnie. Podoba się mi taka wersja i z chęcią skuszę się na ponowny zakup.

Autor recenzji: Andrzej
Data napisania recenzji: 09-05-2018

Wino jabłkowe z miętą

Wino jabłkowe z miętą

Ocena produktu 4/5

Mięta i owoc w kontekście wina to dość ryzykowne zestawienie. Mięta nadaje temu winu bardzo orzeźwiający i odświeżający charakter. Mam jednak mieszane uczucia. Chyba bardziej smakuje wino jabłkowe czyste,…

Autor recenzji: Andrzej
Data napisania recenzji: 09-05-2018

Wino gruszkowe

Wino gruszkowe

Ocena produktu 5/5

To wino w pełni oddaje smak lata, które już wkrótce nadejdzie. Lekkie, wartościowe i bardzo przyjemne. Polecam.

Autor recenzji: Andrzej
Data napisania recenzji: 09-05-2018

Wino wiśniowe

Wino wiśniowe

Ocena produktu 5/5

Nalewki wiśniowe są bardzo dobre, ale wina zdecydowanie lepsze! Wino słodkie, o umiarkowanej zawartości alkoholu, cieszy owocowym, pełnym smakiem, głębokim kolorem i apetycznym aromatem.

Autor recenzji: Andrzej
Data napisania recenzji: 09-05-2018

Wino aroniowe wytrawne ekologiczne

Wino aroniowe wytrawne ekologiczne

Ocena produktu 5/5

Wino aroniowe także zdaje egzamin. Aronia nadaje temu winu dynamiczny charakter, jest intensywne, niecierpkie, finał z lekkim posmakiem słodyczy. Świetne.

Autor recenzji: Andrzej
Data napisania recenzji: 09-05-2018

Wino z czarnej porzeczki

Wino z czarnej porzeczki

Ocena produktu 5/5

Jestem pod dużym wrażeniem tego wina. Czarna porzeczka jest owocem bardzo intensywnym i wyrazistym, podejrzewałem, że takie też może to wino być, ale nie sądziłem, że aż tak :) Polecam. Z chęcią sięga…

Autor recenzji: Andrzej
Data napisania recenzji: 09-05-2018

Wino z mirabelki

Wino z mirabelki

Ocena produktu 5/5

Bardzo ciekawy wybór owocu, wina z mirabelki chyba jeszcze nie spotkałem. Odbiór jak najbardziej pozytywny. Rozczarowuje jednak troszkę etykieta, ale to akurat detal nie wpływający na konsumpcję ;)

Autor recenzji: Andrzej
Data napisania recenzji: 09-05-2018

Wino jabłkowe ekologiczne

Wino jabłkowe ekologiczne

Ocena produktu 5/5

Na pierwszy ogień oczywiście etykieta - inna, ciekawa, elegancka, ale skromna. Dalej smak - świeże,soczyste, jakby cydrowe, ale bez gazu. Bardzo dobre. Aromat delikatny, przyjemny. Ogólne wino bardzo…

Autor recenzji: Andrzej
Data napisania recenzji: 09-05-2018

Riga Black Balsam 500 ml

Riga Black Balsam 500 ml

Ocena produktu 5/5

Nietypowy trunek w kontekście wieczornego czasu spędzonego na tarasie lub z partnerką. Ale do kawy, czy przed snem - to już inna historia. Kawa z Riga Black Balsam wzmacnia po dwakroć ;)

Autor recenzji: Marcin Frąc
Data napisania recenzji: 08-05-2018

Gray Fox Cabernet Sauvignon

Gray Fox Cabernet Sauvignon

Ocena produktu 5/5

Doskonała jakość wina sprawia, że chętnie ponawia się jego zakup. Dodatkowy plusikiem jest cena, która też jest całkiem atrakcyjna.

Autor recenzji: Darek Wnuk
Data napisania recenzji: 08-05-2018

CHOYA SILVER – WINO ŚLIWKOWE

CHOYA SILVER – WINO ŚLIWKOWE

Ocena produktu 5/5

Doskonały produkt. Wszystko w nim doskonale współgra - słodki smak śliwki jest wyraźny i trwały.

Autor recenzji: Cezary
Data napisania recenzji: 08-05-2018

Kagor Hramy Rossiji

Kagor Hramy Rossiji

Ocena produktu 5/5

Jeden z tańszych kagorów w ofercie sklepu Euro-wino, niby wszystkie podobne, ale ten mi smakuje najbardziej.

Autor recenzji: Jolanta Z.
Data napisania recenzji: 07-05-2018

 Gavel Australia Chardonnay

Gavel Australia Chardonnay

Ocena produktu 5/5

Wolę słodkie, ale to jakoś mi zasmakowało i też je wybieram dokonując zakupów. Lubię je za ciekawy smak i atrakcyjną cenę :)

Autor recenzji: Jolanta Z.
Data napisania recenzji: 07-05-2018

ZAFRICO WHITE SEMI-DRY SOUTH AFRICA

ZAFRICO WHITE SEMI-DRY SOUTH AFRICA

Ocena produktu 5/5

Nie wiem, czy to cecha win z RPA - Zafrico to kolejne, które wybrałam z tego regionu. I kolejne bardzo dobre.Łagodne z bardzo subtelną nutą słodyczy. Gładkie. Nie mam zastrzeżeń.

Autor recenzji: Jolanta Z.
Data napisania recenzji: 07-05-2018

Mogen David Peach

Mogen David Peach

Ocena produktu 5/5

Łagodne wino o smaku brzoskwiniowym. Mi przypadło do gustu ze względu na tę delikatność - wino nie jest mocne, dobrze smakuje schłodzone w ciepły dzień. Na lato będzie idealne.

Autor recenzji: Jolanta Z.
Data napisania recenzji: 07-05-2018

Blue Nun Gold półwytrawne

Blue Nun Gold półwytrawne

Ocena produktu 5/5

Złoto i wino musujące to świetny pomysł. Ładna prezencja, ale też smak bardzo dobry. Warto - i dla wrażenia i dla degustacji :)

Autor recenzji: Jolanta Z.
Data napisania recenzji: 07-05-2018

Wino z mirabelki

Wino z mirabelki

Ocena produktu 5/5

Ciężkie jest życie osób lubiących wina owocowe ;) bo ciężko zaoszczędzić :) wino mirabelkowe jest moim zdaniem PYSZNE. Polecam

Autor recenzji: Jolanta Z.
Data napisania recenzji: 07-05-2018

Porto Cruz Tawny

Porto Cruz Tawny

Ocena produktu 5/5

Pyszne,słodkie najbardziej smakuje schłodzone

Autor recenzji: Mario
Data napisania recenzji: 22-04-2018

Primitivo I Messapi IGT

Primitivo I Messapi IGT

Ocena produktu 5/5

Absolutnie idealne primitivo za świetną cene. Oleiste, z intensywnym aromatem, o bardzo niskiej kwasowości.

Autor recenzji: Marta
Data napisania recenzji: 14-04-2018

Primitivo di Puglia

Primitivo di Puglia

Ocena produktu 5/5

Pijalne bardzo łągodne wino. Swietne jako aperitivo.

Autor recenzji: Marta
Data napisania recenzji: 14-04-2018

Wino z owocu śliwki

Wino z owocu śliwki

Ocena produktu 5/5

Smak tego wina jest delikatny, czuć śliwki, kolor zaskakuje, jest łososiowy. Jak najbardziej godne polecenia wino.

Autor recenzji: Paulina
Data napisania recenzji: 11-04-2018

CHOYA SILVER – WINO ŚLIWKOWE

CHOYA SILVER – WINO ŚLIWKOWE

Ocena produktu 5/5

Słodkie, gładkie i przyjemne. Dobre i na rozpoczęcie przyjęcia i na jego zakończenie. Bardzo polecam!

Autor recenzji: Paulina
Data napisania recenzji: 11-04-2018

Wino z czerwonej porzeczki

Wino z czerwonej porzeczki

Ocena produktu 5/5

JAK DOTĄD NIESPOTYKANE PRZEZE MNIE WINO. BARDZO LUBIE WINA OWOCOWE I CIESZE SIĘ, ŻE POWSTAJĄ NOWE SMAKI. WINO Z CZERWONEJ PORZECZKI URZEKA. POLECAM.

Autor recenzji: DANUSIA
Data napisania recenzji: 05-04-2018

Wino z mirabelki

Wino z mirabelki

Ocena produktu 5/5

ŚMIESZNA CENA, A WINO WSPANIAŁE. MOC SMAKU, MOC OWOCU - POTĘGA TRADYCJI :)

Autor recenzji: DANUSIA
Data napisania recenzji: 05-04-2018

MASI MASIANCO VENEZIE I.G.T.

MASI MASIANCO VENEZIE I.G.T.

Ocena produktu 5/5

Świeże, aromatyczne, głębokie i finezyjne wino. Szczerze polecam, wino warte każdej złotówki!

Autor recenzji: Marek
Data napisania recenzji: 30-03-2018

MASI BONACOSTA CLASSICO VALPOLICELLA D.O.C.

MASI BONACOSTA CLASSICO VALPOLICELLA D.O.C.

Ocena produktu 5/5

Wina z regionu Veneto znane są od czasów starożytnych. Już 2000 lat temu opiewał je sam Wergiliusz. Dziś ich piewcą dziś jestem zdecydowanie ja. Masi Bonacosta to poezja smaku i prawdziwy kunszt. Polecam.

Autor recenzji: Marek
Data napisania recenzji: 30-03-2018

Las Montanas White Chile

Las Montanas White Chile

Ocena produktu 4/5

Nie wybitne,ale przyzwoite wino, ładny bukiet, przyjemnie wytrawne. Polecam.

Autor recenzji: Ryszard
Data napisania recenzji: 27-03-2018

Element Late Harvest

Element Late Harvest

Ocena produktu 5/5

Bardzo dobre wino, wyraziste. Polecam i zapewniam, ze na jednym kieliszku się nie skończy ;)

Autor recenzji: Czarek
Data napisania recenzji: 27-03-2018

Barkan Classic Sauvignon Blanc

Barkan Classic Sauvignon Blanc

Ocena produktu 5/5

Najlepsze Sauvignon Blanc jakie piłem jak dla mnie petarda wśród białych win polecam w 100%

Autor recenzji: Janusz G.
Data napisania recenzji: 27-03-2018

Chateau Ste Michelle Riesling

Chateau Ste Michelle Riesling

Ocena produktu 5/5

Niezwykłe wino numer 1 dla mnie nie często spotyka się takie dobre białe wina!!! 100% polecenia!

Autor recenzji: Janusz G.
Data napisania recenzji: 27-03-2018

Marlborough Bay Sauvignon Blanc

Marlborough Bay Sauvignon Blanc

Ocena produktu 5/5

Rześkość aromatyczność - a to wszystko prosto z zielonej NZ. Polecam, naprawdę warto

Autor recenzji: Janusz G.
Data napisania recenzji: 27-03-2018


Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Sklep przeznaczony jest wyłącznie dla osób pełnoletnich !
Jeżeli masz ukończone 18lat - zapraszamy
Wejdź do sklepu Zrezygnuj