wyszukiwanie zaawansowane
1 » Recenzje2

Recenzje

Wino ekologiczne z dzikiej róży

Wino ekologiczne z dzikiej róży

Ocena produktu 5/5

Doskonałe wino. Polecam jego smak wzmocnić np. sokiem z czarnej porzeczki. Efekt piorunujący! :-)

Autor recenzji: Patrycka Polowińska
Data napisania recenzji: 30-09-2013

Wino jabłkowe z miętą

Wino jabłkowe z miętą

Ocena produktu 5/5

Wzięłam zupełnie na próbę, myślałam, ze to taki "tymbark" z alkoholem,a tu zaskoczenie. Bardzo przyjemne wino, fajnie orzeźwia.

Autor recenzji: Honorata N.
Data napisania recenzji: 30-09-2013

FRANCIS FORD COPPOLA PRESENTS SHIRAZ CALIFORNIA

FRANCIS FORD COPPOLA PRESENTS SHIRAZ CALIFORNIA

Ocena produktu 5/5

Wino wyśmienite. Piłem pierwszy raz i muszę przyznać, że teraz będę chętnie po nie sięgał. Polecam też obsługę tego sklepu. Pełen profesjonalizm. Szybko, sprawnie i potrafią doradzić w wyborze wina!!!

Autor recenzji: Krzysztof Nadolski
Data napisania recenzji: 29-09-2013

Wino ekologiczne z dzikiej róży

Wino ekologiczne z dzikiej róży

Ocena produktu 5/5

Słodkie, deserowe, całkiem fajny smak. Schłodzone - koniecznie. Dużo nie można na jeden raz - ale na parę razy można całkiem miło to wino spożytkować. Polecam! nie na każdy dzień, ale od czasu do czasu…

Autor recenzji: Kokosanka
Data napisania recenzji: 28-09-2013

Wino z czarnej porzeczki

Wino z czarnej porzeczki

Ocena produktu 5/5

Dla mnie odkrycie roku! Kiedyś Mogen David Concord (też półsłodki) teraz drugi hicior Czarna Porzeczka. Super smak

Autor recenzji: Wisienka
Data napisania recenzji: 28-09-2013

Wino aroniowe półsłodkie

Wino aroniowe półsłodkie

Ocena produktu 5/5

Nie jest to Mercedes wśród win, ale w sumie psów na nim wieszać też sie nie da. Polecam na mniej wystawne kolacje i posiadówy

Autor recenzji: Kaligula
Data napisania recenzji: 28-09-2013

Mount Hermon White

Mount Hermon White

Ocena produktu 5/5

Klasa sama w sobie - przyjemny bukiet z dominującą kwiatową nutą. Wino nadzwyczaj lekkie i harmonijne, pełne energii i świeżości. Bardzo akceptowalne :)

Autor recenzji: Witek
Data napisania recenzji: 27-09-2013

KUMALA WESTERN CAPE CABERNET SAUVIGNON SHIRAZ

KUMALA WESTERN CAPE CABERNET SAUVIGNON SHIRAZ

Ocena produktu 5/5

Wino o złożonym bukiecie i mocnymi aromatami podbitymi tonami dojrzałych czerwonych owoców. Wino ładnie zaokrąglone. I nie trzeba szuka trybuszona! :) Polecam

Autor recenzji: Bogna P.
Data napisania recenzji: 27-09-2013

Wino z czarnej porzeczki

Wino z czarnej porzeczki

Ocena produktu 5/5

Mimo kiepskiej opinii, jaką cieszą się niestety wina owocowe w tym kraju warto je próbować, zwłaszcza te sprawdzone, z dobrego źródła i gwarantowaną jakością. Takim pewnikiem jest na pewno POTĘGA TRADYCJI.…

Autor recenzji: Zosia Samosia
Data napisania recenzji: 27-09-2013

Leo Saperavi

Leo Saperavi

Ocena produktu 5/5

Wino ma głęboki, czerwony kolor. Jest bardzo intensywne w smaku, wyczuwam w nim konfitury owocowe, pieprz i nutkę czarnego bzu. Polecam, wino jest miłym zaskoczeniem!

Autor recenzji: Judyta Milewska
Data napisania recenzji: 27-09-2013

ALAZANI VALLEY KAKHETI

ALAZANI VALLEY KAKHETI

Ocena produktu 5/5

Świeże, owocowe wino, silnie skoncentrowane i harmonijne. Polecam :-)

Autor recenzji: Judyta Milewska
Data napisania recenzji: 27-09-2013

PIROSMANI

PIROSMANI

Ocena produktu 5/5

Wino o ciemnej barwie z lekko fioletowym odcieniem. Zrównoważone i pełne smaku, z ładnymi jeżynowymi aromatami. Polecam :-)

Autor recenzji: Judyta Milewska
Data napisania recenzji: 27-09-2013

Wino aroniowe wytrawne ekologiczne

Wino aroniowe wytrawne ekologiczne

Ocena produktu 5/5

Znakomite wino do częstowania osób, które na winie znają się dobrze lub wcale lub piją zazwyczaj tylko wina białe. W moich kręgach towarzyskich zyskuje coraz większą sławę. I zasłużenie, uważam, że jest…

Autor recenzji: Janusz z Poznania
Data napisania recenzji: 26-09-2013

Wino aroniowe grzane

Wino aroniowe grzane

Ocena produktu 5/5

Jedno z lepszych gotowych grzańców jakie piłam. Oczywiście zrobione samemu od początku do końca jest bezapelacyjnie najlepsze. Polecam.

Autor recenzji: Daria Kurek
Data napisania recenzji: 25-09-2013

Blue Nun Gold półwytrawne

Blue Nun Gold półwytrawne

Ocena produktu 5/5

Absolutna rewelacja. Pomysł z drobinkami złota w musującym winie - rewelacja. Do tego jeszcze ta cena. Polecam

Autor recenzji: Dalmatyńczyk
Data napisania recenzji: 25-09-2013

LO TENGO MALBEC MENDOZA

LO TENGO MALBEC MENDOZA

Ocena produktu 5/5

Wino to jest harmonijnym połączeniem tanin, owoców takich jak suszone śliwki i truskawki. Ponad to ma elegancki i boski finisz! Polecam gorąco. Takiego zakupu na pewno nikt nie pożałuje.

Autor recenzji: Anna Okupnik
Data napisania recenzji: 25-09-2013

Wino aroniowe wytrawne ekologiczne

Wino aroniowe wytrawne ekologiczne

Ocena produktu 5/5

Wino aroniowe wytrawne swym głębokim rubinowym kolorem może konkurować z winami gronowymi. I ten smak... Polecam serdecznie!

Autor recenzji: Fanka win polskich
Data napisania recenzji: 25-09-2013

Wino aroniowe wytrawne ekologiczne

Wino aroniowe wytrawne ekologiczne

Ocena produktu 5/5

Wytrawna aronia to już stała pozycja w moim menu winnym. Półwytrawna też jest ok. Polecam

Autor recenzji: Weronika Jana
Data napisania recenzji: 25-09-2013

Mogen David Pomegranate - Certyfikat Koszerności

Mogen David Pomegranate - Certyfikat Koszerności

Ocena produktu 5/5

Ja nie mogłem tego wina dopić, bo dla mnie za słodkie, ale żona powiedziała że zawsze musi być na stanie w domu. Kobietom chyba bardziej takie wino leży.

Autor recenzji: Kaskader
Data napisania recenzji: 25-09-2013

Wino z czarnej porzeczki

Wino z czarnej porzeczki

Ocena produktu 5/5

Ogromne zaskoczenie, w zasadzie szok. Dostałem to wino jako gratis do zamówienia z Euro-wino. Nie sądziłem, że cokolwiek z tym zrobię, a na pewno że je wypiję. Wolę sprawdzone, tradycyjne wina gronowe.…

Autor recenzji: Darek W.
Data napisania recenzji: 25-09-2013

Wino aroniowe półsłodkie

Wino aroniowe półsłodkie

Ocena produktu 5/5

Świetne wino i niedrogie - razem tworzy super duet dla konsumenta. Polecam. Zdecydowanie najlepsze z win polskich w Euro-wino.

Autor recenzji: Olga Bila
Data napisania recenzji: 25-09-2013

Wino truskawkowe

Wino truskawkowe

Ocena produktu 3/5

Jak dla mnie nie ścina z nóg. Dobry pomysł na nowość, jednak nie będzie to moje ulubione wino. Podstawą żeby wypić wino truskawkowe jest dobrze schłodzona jego wersja.

Autor recenzji: Dermika
Data napisania recenzji: 25-09-2013

Mogen David Blackberry - Certyfikat Koszerności

Mogen David Blackberry - Certyfikat Koszerności

Ocena produktu 5/5

Z całej trójki Mogenów nie jest to mój najbardziej ulubiony trunek, ale nie wzgardziłabym Blackberry gdybym nie miała akurat innego Mogena w zapasie.

Autor recenzji: Dagmara
Data napisania recenzji: 24-09-2013

Imiglykos White Grecja

Imiglykos White Grecja

Ocena produktu 5/5

Wino super,lekkie,pyszne w sam raz na wieczorek przy świecach.

Autor recenzji: Ewelina Szulfer
Data napisania recenzji: 24-09-2013

Amadeus biały 1,5L

Amadeus biały 1,5L

Ocena produktu 5/5

Kupowaliśmy z narzeczonym na wesele ponieważ bardzo nam smakuje to wino musujące, a przyznać muszę, że jest ono dość trudne do znalezienia w regularnej sprzedaży. Pracownicy sklepu fachowo pomogli nam…

Autor recenzji: Alicja K.
Data napisania recenzji: 24-09-2013

Mogen David Blackberry - Certyfikat Koszerności

Mogen David Blackberry - Certyfikat Koszerności

Ocena produktu 5/5

Polecam to wino ponieważ jest smaczne. Opis produktu odpowiada temu, jak smakuje ono w rzeczywistości. Jeżynka przewija się w tle i wodzi na pokuszanie. To wino jest moim ostatnim numerem 1!

Autor recenzji: Frygida
Data napisania recenzji: 24-09-2013

Chateau Bordeaux Haut Litays

Chateau Bordeaux Haut Litays

Ocena produktu 5/5

Niedrogie, z klasą, super w smaku - chateau na każdą kieszeń. To lubię.

Autor recenzji: Tarpan
Data napisania recenzji: 24-09-2013

Wino z czarnej porzeczki

Wino z czarnej porzeczki

Ocena produktu 5/5

Znakomite wino z wyraźnie zarysowaną nutą czarnej porzeczki. Smakuje wybornie!

Autor recenzji: Piotr Szymik
Data napisania recenzji: 23-09-2013

Carmen Premier 1850 Reserva Cabernet Sauvignon

Carmen Premier 1850 Reserva Cabernet Sauvignon

Ocena produktu 5/5

To wino ma niesamowitą osobowość. Jest pełne, głębokie i aromatyczne. Zasługuje na najlepszą rekomendację! Daję 6+

Autor recenzji: Czesław pisze
Data napisania recenzji: 23-09-2013

HUNKY DORY SAUVIGNON BLANC

HUNKY DORY SAUVIGNON BLANC

Ocena produktu 5/5

Uwielbiam to wino, jest doskonale do ryby, od święta, ale też na co dzień, gdy chcemy napić się po prostu dobrego wina.

Autor recenzji: Smakosz
Data napisania recenzji: 23-09-2013

ARNAUD DE VILLENEUVE ROUGE VIN DE PAYS (BAG IN BOX) 5L

ARNAUD DE VILLENEUVE ROUGE VIN DE PAYS (BAG IN BOX) 5L

Ocena produktu 5/5

Głupcem jest ten, kto twierdzi, że wino w kartonie to nie jest wino. Ano jest i zdarza się mu być bardzo przyzwoitym winem na dodatek. W boxie jest ekonomicznej to raz. Wygodniej - dwa. Z tym, że trzeba…

Autor recenzji: Błyskawiva
Data napisania recenzji: 23-09-2013


Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Sklep przeznaczony jest wyłącznie dla osób pełnoletnich !
Jeżeli masz ukończone 18lat - zapraszamy
Wejdź do sklepu Zrezygnuj