wyszukiwanie zaawansowane
1 » Recenzje2

Recenzje

Chateau Ministre

Chateau Ministre

Ocena produktu 5/5

Podoba się mi jego gustowna, kremowa etykieta, zachwyca smak. Polecam, bardzo szlechetne francuskie wino.

Autor recenzji: Amelka
Data napisania recenzji: 14-10-2013

Skrzyneczka na wino - jedynka zasuwana

Skrzyneczka na wino - jedynka zasuwana

Ocena produktu 5/5

Bardzo poręczna skrzyneczka na wino. Można wysłać wino nawet pocztą, bardzo dobrze chroni a przy tym elegancka. Polecam

Autor recenzji: Wiesław Lewandowski
Data napisania recenzji: 13-10-2013

Zestaw do wina - MAXI

Zestaw do wina - MAXI

Ocena produktu 5/5

Kupiłem na prezent dla szwagra. Bardzo elegancki i praktyczny. Polecam

Autor recenzji: Jakub Wiśniewski
Data napisania recenzji: 13-10-2013

Primitivo Pruneo Salento I.G.T.

Primitivo Pruneo Salento I.G.T.

Ocena produktu 5/5

Drogi czytelniku tej opinii - nie uwierzysz, jeśli sam nie sprawdzisz, jak niesamowite potrafi być wino!

Autor recenzji: Leon
Data napisania recenzji: 11-10-2013

Pigmentum Malbec Cahors A.O.C.

Pigmentum Malbec Cahors A.O.C.

Ocena produktu 5/5

Dokładnie takie wino jakie lubię, gładkie, smukłe, do picia w parze lub w samotności, z okazją i bez okazji.

Autor recenzji: Remi
Data napisania recenzji: 11-10-2013

Mount Hermon Red

Mount Hermon Red

Ocena produktu 5/5

Ze względu na zrównoważony charakter wino to jest bardzo łatwe do picia. To doskonały dodatek do grillowanych mięs.

Autor recenzji: Mały Norton
Data napisania recenzji: 10-10-2013

Blue Nun Gold półwytrawne

Blue Nun Gold półwytrawne

Ocena produktu 5/5

Lekki i elegancki w stylu, Jego wyjątkową cechą jest to, że zawiera kawałki złota. Polecam

Autor recenzji: Dziurka
Data napisania recenzji: 07-10-2013

CHOYA SILVER – WINO ŚLIWKOWE

CHOYA SILVER – WINO ŚLIWKOWE

Ocena produktu 5/5

Choya Silver jest idealna, słodka, ale nie mdła, a dobrze schłodzona smakuje po prostu bosko. Czuję się pysznie dopieszczona!

Autor recenzji: Mała MI
Data napisania recenzji: 07-10-2013

CHOYA SILVER – WINO ŚLIWKOWE BAG IN BOX

CHOYA SILVER – WINO ŚLIWKOWE BAG IN BOX

Ocena produktu 5/5

Doskonały produkt w doskonalej cenie. Polecam jak najbardziej, do ogrodu czy na większą imprezkę taki bag in box jest jak znalazł! :)

Autor recenzji: Bachus
Data napisania recenzji: 07-10-2013

Wino grzane jabłecznik

Wino grzane jabłecznik

Ocena produktu 5/5

Świetny grzaniec - trochę nietypowy, ale spełnia oczekiwania. Polecam

Autor recenzji: Rolada
Data napisania recenzji: 06-10-2013

SANTA CAROLINA PREMIO WHITE CENTRAL VALLEY D.O.

SANTA CAROLINA PREMIO WHITE CENTRAL VALLEY D.O.

Ocena produktu 5/5

Nie każde białe wino jest tak delikatne, a Santa Carolina może się tym poszczycić. Fajne, świeże, niedrogie. Polecam bardzo

Autor recenzji: Karol
Data napisania recenzji: 06-10-2013

Vina Oria Gran Reserva

Vina Oria Gran Reserva

Ocena produktu 5/5

Eklektyczne wino, w dobrym roczniku. W zasadzie to duże zaskoczenie, jeśli chodzi o cenę. Wino smakuje na dużo droższe.

Autor recenzji: Natalia G.
Data napisania recenzji: 06-10-2013

Primitivo Pruneo Salento I.G.T.

Primitivo Pruneo Salento I.G.T.

Ocena produktu 5/5

Rzeczywiście bardzo dobre, poważne wino. Aromat doskonały, barwa intensywna, smak w zasadzie doskonały.Polecam bardzo

Autor recenzji: Antoni
Data napisania recenzji: 05-10-2013

Primitivo Pruneo Salento I.G.T.

Primitivo Pruneo Salento I.G.T.

Ocena produktu 5/5

Wino petarda - świetne pod każdym względem. Cena ok. Eleganckie i bardzo dobre. Polecam

Autor recenzji: Krzysiek
Data napisania recenzji: 04-10-2013

Wino aroniowe grzane

Wino aroniowe grzane

Ocena produktu 5/5

Niezłe, nawet bardzo niezłe. Wolę sam zrobić grzańsca od A do Z, ale jak trzeba na szybko to Aroniowe super się sprtawdza. Polecam

Autor recenzji: Ocelot
Data napisania recenzji: 04-10-2013

Primitivo Pruneo Salento I.G.T.

Primitivo Pruneo Salento I.G.T.

Ocena produktu 5/5

Świetne wino. Zaskakująco dobra cena co do jakości. Idealnie zbalansowane. Polecam

Autor recenzji: Grzegorz Grzegorz
Data napisania recenzji: 04-10-2013

KANONKOP KADETTE STELLENBOSCH

KANONKOP KADETTE STELLENBOSCH

Ocena produktu 5/5

Atrakcyjne, treściwe i łatwe w piciu wino. Degustatorom może podobać się cielistość i pełnia owocu. Polecam!!!!

Autor recenzji: Nowicka
Data napisania recenzji: 04-10-2013

Pigmentum Malbec Cahors A.O.C.

Pigmentum Malbec Cahors A.O.C.

Ocena produktu 5/5

Kragłe, kuszące, przepyszne wino. Jego smak wspaniale rozchodzi się na podniebieniu i długo na nim pozostaje. Godne polecenia. Świetna cena.

Autor recenzji: Sonia Siudzińska
Data napisania recenzji: 04-10-2013

Quinta Essentia Tempranillo Rosado wytawne

Quinta Essentia Tempranillo Rosado wytawne

Ocena produktu 5/5

Łagodne owocowe nuty oraz niesamowita świeżość są głównymi atutami tego wina. Można konsumować ze smakiem!

Autor recenzji: Dionizos
Data napisania recenzji: 04-10-2013

Chateau Bonnet Bordeaux Rouge A.O.C.

Chateau Bonnet Bordeaux Rouge A.O.C.

Ocena produktu 5/5

Winogrona przetworzone w istne cudo objawiające się złożonym bukietem i pięknymi aromatami. Super wino, polecam!

Autor recenzji: Georgia
Data napisania recenzji: 04-10-2013

LO TENGO MALBEC MENDOZA

LO TENGO MALBEC MENDOZA

Ocena produktu 5/5

Powiem krótko - kto spróbuje, nie pożałuje!! Polecam.

Autor recenzji: David
Data napisania recenzji: 03-10-2013

CHOYA SILVER – WINO ŚLIWKOWE

CHOYA SILVER – WINO ŚLIWKOWE

Ocena produktu 5/5

Wino na każdy dzień - i upalny i chłodniejszy, do picia w samotności, ale też z przyjaciółmi. Wspaniale owocowe, ładnie pachnie. Jest jakby „musujące” co dodatkowo podnosi jego rangę. Polecam serdecznie.

Autor recenzji: Agata Dz.
Data napisania recenzji: 03-10-2013

CHOYA SILVER – WINO ŚLIWKOWE

CHOYA SILVER – WINO ŚLIWKOWE

Ocena produktu 5/5

Lekkie i smaczne dla podniebienia. Bardzo przyjemnie smakuje w gronie przyjaciół.

Autor recenzji: Lucynka
Data napisania recenzji: 03-10-2013

Porto Cruz Ruby

Porto Cruz Ruby

Ocena produktu 5/5

Miałam przyjemność degustować na weselu mojego brata. Bardzo smaczne!

Autor recenzji: Karolina H.
Data napisania recenzji: 03-10-2013

Nuwang Ume Lychee

Nuwang Ume Lychee

Ocena produktu 5/5

Urzeka mnie ten słodki i owocowy smak. Kupuję je dla siebie, ale też dla bliskich, aby i oni posmakowali czegoś dobrego :)

Autor recenzji: Marita Grzeszkowiak
Data napisania recenzji: 03-10-2013

Blue Nun Gold półwytrawne

Blue Nun Gold półwytrawne

Ocena produktu 5/5

Nie trzeba kupować szampana za 200zł by poczuć namiastkę luksusu. Polecam.

Autor recenzji: Domi
Data napisania recenzji: 03-10-2013

Primitivo Pruneo Salento I.G.T.

Primitivo Pruneo Salento I.G.T.

Ocena produktu 5/5

To wino ma piękny kolor - to widać, przyjemny aromat - to czuć. I ten znakomity smak przepełniony delikatnością i czerwonymi owocami. Bardzo mi smakowało i smakuje ilekroć mam przyjemność je degustować.

Autor recenzji: Błyskotka
Data napisania recenzji: 03-10-2013

J.P. Chenet Colombard Chardonnay

J.P. Chenet Colombard Chardonnay

Ocena produktu 5/5

J.P. Chenet to bardzo znana marka, ale nie żadna masówka jak Carlo Rossi, po prostu smaczne wino. Polecam

Autor recenzji: Psycholożka
Data napisania recenzji: 02-10-2013

Barwick Estates Shiraz

Barwick Estates Shiraz

Ocena produktu 5/5

Świeży i intensywny aromat dojrzałych owoców. Wyczuwalne wiśnie, jagody, nawet nuta cynamonu. Zaskakujące wino, polecam.

Autor recenzji: Piotr Koprowski
Data napisania recenzji: 02-10-2013

Barolo - Batasiolo D.O.C.G.

Barolo - Batasiolo D.O.C.G.

Ocena produktu 5/5

Bardzo aromatyczne wino z delikatnymi taninami. Nie kolor jest w winie najważniejszy, ale ten tutaj jest przepiękny. Polecam oczywiście.

Autor recenzji: Rita
Data napisania recenzji: 02-10-2013

Campo Burgo Cosecha Bianco

Campo Burgo Cosecha Bianco

Ocena produktu 5/5

Można wypić ze smakiem., polecam to wino. Czuć w nim pasję i hiszpańskie słońce.

Autor recenzji: Szczepan Kubiak
Data napisania recenzji: 02-10-2013

Mount Hermon White

Mount Hermon White

Ocena produktu 5/5

Zawsze gdy mam ochotę na chwilę relaksu sięgam po kieliszek tego wina, Bardzo mi smakuje.

Autor recenzji: Felicja Tarnowska
Data napisania recenzji: 02-10-2013

J.P. Chenet Founder s Reserve Merlot Cabernet

J.P. Chenet Founder s Reserve Merlot Cabernet

Ocena produktu 5/5

Bardzo uniwersalne wino, pasuje do każdej potrawy. Nietypowa butelka sprawia, że nabiera ono oryginalności i nie można go pomylić z żadnym innym winem.

Autor recenzji: Psycholożka
Data napisania recenzji: 02-10-2013

J.P. Chenet Merlot

J.P. Chenet Merlot

Ocena produktu 5/5

Merlocik na każda porę i okazję. Megapyszny z delikatną, czekoladową nutką i ogólną mocą. Ach, polecam!

Autor recenzji: Czarna Mamba
Data napisania recenzji: 02-10-2013


Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Sklep przeznaczony jest wyłącznie dla osób pełnoletnich !
Jeżeli masz ukończone 18lat - zapraszamy
Wejdź do sklepu Zrezygnuj