wyszukiwanie zaawansowane
» Recenzje

Recenzje

Las Colinas del Ebro Syrah Garnatxa

Las Colinas del Ebro Syrah Garnatxa

Ocena produktu 5/5

Doskonałe intensywne wino o świetnym zharmonizowanym smaku i dobrze zbilansowanej kwasowości. Wspaniale pasuje do dań mięsnych.

Autor recenzji: Piotr
Data napisania recenzji: 23-02-2017

Robert Mondavi Woodbridge Zinfandel

Robert Mondavi Woodbridge Zinfandel

Ocena produktu 5/5

Po tym winie żadne inne nie smakuje ;) Rewelacja - jest estetyczne i eleganckie. Polecam.

Autor recenzji: Paweł
Data napisania recenzji: 23-02-2017

Primitivo Pruneo Salento I.G.T.

Primitivo Pruneo Salento I.G.T.

Ocena produktu 5/5

Doskonałe intensywne wino o świetnym zharmonizowanym smaku i dobrze zbilansowanej kwasowości. Wspaniale pasuje do dań mięsnych.

Autor recenzji: Tamara
Data napisania recenzji: 23-02-2017

Marques de Grinon Petit Verdot

Marques de Grinon Petit Verdot

Ocena produktu 5/5

Wino zostało mi polecone przez koleżankę. Już po pierwszym łyku wiedziałam co miała na myśli mówiąc "To jest wino." Tak to jest wino, wino, które z chęcią można pić!

Autor recenzji: Beata
Data napisania recenzji: 23-02-2017

Hazana Tempranillo Rioja D.O.C.

Hazana Tempranillo Rioja D.O.C.

Ocena produktu 5/5

Bardzo smaczne wino dla tych, którzy nie lubią wyraźnie zarysowanej kwasowości. Tutaj momentami pojawia się na języku słodycz! Łagodne wino, jego konsumpcja dostarcza wielu przyjemności.

Autor recenzji: Hubert
Data napisania recenzji: 20-02-2017

Faustino VII Tinto Rioja

Faustino VII Tinto Rioja

Ocena produktu 5/5

Można brać w ciemno, niezły kawałek Hiszpanii, esencjonalne, wyraziste, super dla lubiących wytrawne wina polecam

Autor recenzji: Błażej
Data napisania recenzji: 20-02-2017

Chateau Bzenec Frankovka

Chateau Bzenec Frankovka

Ocena produktu 5/5

Dobre wytrawne wino łagodne harmonijne na stół dla siebie i w gości. Polecam!

Autor recenzji: Błażej
Data napisania recenzji: 20-02-2017

Erben Kabinett

Erben Kabinett

Ocena produktu 5/5

Niezakłamana jest renoma win reńskich w świecie. Erben Kabinett - klasa!

Autor recenzji: PAWEŁ
Data napisania recenzji: 17-02-2017

Malaga Cruz

Malaga Cruz

Ocena produktu 5/5

Spróbowałam na wakacjach w Hiszpanii i stałam się fanką. Malaga Cruz niczym nie rożni się od tych, które kosztowałam za granicą. Polecam. Dobry trunek w dobrej cenie.

Autor recenzji: Kamila
Data napisania recenzji: 17-02-2017

Gold Spumante

Gold Spumante

Ocena produktu 5/5

Wino nie tylko o wspaniałym smaku ale i z efektem! Robi wrażenie. Eleganckie w każdym calu.

Autor recenzji: Barbara Matyszewska
Data napisania recenzji: 17-02-2017

PIROSMANI

PIROSMANI

Ocena produktu 5/5

Gruzja od jakieś czasu rządzi w moim preferencjach. Pirosmani, które wybrałam przy ostatnich zakupach bardzo mi smakowało. Ma owocowy, świeży smak i warte jest swej ceny.

Autor recenzji: Joanna
Data napisania recenzji: 17-02-2017

Yarden Muscat 500 ml

Yarden Muscat 500 ml

Ocena produktu 5/5

Doskonałe - nie potrafię odmówić sobie kieliszka tej przyjemności. Wino jest tak zrobione, że po prostu musi smakować. I smakuje każdemu, kogo częstuję.

Autor recenzji: Henryk
Data napisania recenzji: 17-02-2017

Rum Negrita Ciemny

Rum Negrita Ciemny

Ocena produktu 5/5

Wysokojakościowy rum, wracam do niego ze względu na zacny smak. Polecam

Autor recenzji: Paweł
Data napisania recenzji: 16-02-2017

Chablis A.O.C. Louis Jadot

Chablis A.O.C. Louis Jadot

Ocena produktu 5/5

To wino jest ostre - takiego właśnie szukałam. Bardzo wytrawne, bardzo smaczne, Uwielbiam!

Autor recenzji: Jola
Data napisania recenzji: 16-02-2017

DELHEIM PINOTAGE

DELHEIM PINOTAGE

Ocena produktu 5/5

Porządne wino z RPA, aromat solidny, podobnie struktura. Jednym słowem: REWELACJA.

Autor recenzji: Witek
Data napisania recenzji: 16-02-2017

Barolo DOCG 2004

Barolo DOCG 2004

Ocena produktu 5/5

Z każdym łykiem czuć, jak wzbiera fala zadowolenia. Wino absolutne i totalne. Nie spodziewałam się, że aż tak bardzo mnie zaskoczy. Polecam serdecznie :))))))

Autor recenzji: Daria
Data napisania recenzji: 16-02-2017

La Fuga DOC Contessa Entellina

La Fuga DOC Contessa Entellina

Ocena produktu 5/5

Wykwintne włoskie wino, którego konsumpcja zadowoli nawet najbardziej wybredne podniebienie. Jest gładkie, aksamitne, eleganckie. Biało wino zawsze u mnie wygra z czerwonym, ale to białe wino wygrywa…

Autor recenzji: Karol
Data napisania recenzji: 16-02-2017

Leo Kindzmarauli

Leo Kindzmarauli

Ocena produktu 5/5

Znakomite, serdecznie polecam. Niby jak każde czerwone wino, ale jednak nieco inne. Może to kwestia produkcji, może kwestia szczepu lub kraju. Ja jestem zachwycona. Na pewno zakupie ponownie.

Autor recenzji: Maroloa T.
Data napisania recenzji: 16-02-2017

MARQUES DE FUERTIGO RED SEMI-DRY

MARQUES DE FUERTIGO RED SEMI-DRY

Ocena produktu 5/5

Witam serdecznie i z niesamowitym smakiem polecam winko MARQUES DE FUERTIGO RED SEMI-DRY ,które jest bardzo wykwintne o niesamowitych walorach smakowych i stwarzające niesamowitą aurę po jego wypiciu.Polecam…

Autor recenzji: Renata
Data napisania recenzji: 16-02-2017

Mostra Rose

Mostra Rose

Ocena produktu 5/5

Butelka mała, ale jakże wartościowa! Różowy zawrót głowy z Mostrą Rose.

Autor recenzji: Xenia
Data napisania recenzji: 15-02-2017

Vinaria Ostrov Sauvignon Blanc

Vinaria Ostrov Sauvignon Blanc

Ocena produktu 5/5

Po raz kolejny znakomite rumuńskie wino. Aromat subtelny, w odbiorze kwiatowo-cytusowe, bardzo dobre. Polecam! Rumuńskie wina chwalę i cenię. Zawsze okazują się strzałem w 10!

Autor recenzji: Radek
Data napisania recenzji: 15-02-2017

Domeniile Ostrov Cabernet Sauvignon

Domeniile Ostrov Cabernet Sauvignon

Ocena produktu 5/5

Wino o bardzo dobrej strukturze. Aromat silny, smak długi. Polecam - sprawdzone i niedrogie wino!

Autor recenzji: Radek
Data napisania recenzji: 15-02-2017

Vinaria Ostrov Muscat Ottonel

Vinaria Ostrov Muscat Ottonel

Ocena produktu 5/5

Tanie wino jest świetnie i to wcale nie za sprawa autosugestii ;) w wyborze warto kierować się własnymi upodobaniami, ale też krajem pochodzenia. Dla mnie sprawdzone są Rumunia i Mołdawia - nigdy nie…

Autor recenzji: Radek
Data napisania recenzji: 15-02-2017

Wino grzane jabłecznik

Wino grzane jabłecznik

Ocena produktu 5/5

Przypadnie do gustu nawet przy rożnych oczekiwaniach. Biały grzaniec - biały kruk.

Autor recenzji: Tośka
Data napisania recenzji: 14-02-2017

Zbójeckie Grzane Rumowe

Zbójeckie Grzane Rumowe

Ocena produktu 5/5

Pije się je bardzo przyjemne, jest nienachalne i apetyczne. Rozgrzewa i pozwala na chwile zatrzymać się w czasie :)

Autor recenzji: Basia
Data napisania recenzji: 14-02-2017

Zbójeckie Grzane Korzenne

Zbójeckie Grzane Korzenne

Ocena produktu 5/5

Korzenne, pikantne i odpowiednio zbalansowane. Pije się je z przyjemnością. Receptury nie trzeba ulepszać własnymi dodatkami bo jest super!

Autor recenzji: Mateusz
Data napisania recenzji: 14-02-2017

Zmora Red

Zmora Red

Ocena produktu 5/5

Są tu pestki, wiśnie, umiarkowane taniny. Wino super, smaczne i zaskakujące.

Autor recenzji: Helena J.
Data napisania recenzji: 14-02-2017

Barkan White półwytrawne

Barkan White półwytrawne

Ocena produktu 4/5

Przydałoby się mu nieco więcej ekstraktu, ale jest to w sumie wino bardzo przyjemne i aromatyczne.

Autor recenzji: Tomek
Data napisania recenzji: 14-02-2017

ALAZANI VALLEY KAKHETI

ALAZANI VALLEY KAKHETI

Ocena produktu 5/5

Aromatyczne i wyważone wino. Ma potencjał!

Autor recenzji: Tomek
Data napisania recenzji: 14-02-2017

Wino aroniowe grzane

Wino aroniowe grzane

Ocena produktu 5/5

Moje ulubione wino grzane. Smaczne i w dobrym stylu. Polecam!

Autor recenzji: Patrycja
Data napisania recenzji: 13-02-2017

Zbójeckie Grzane Malinowe

Zbójeckie Grzane Malinowe

Ocena produktu 5/5

Dobry zakup, wino aromatyczne, rozgrzewające o przyjemnej malinowej nucie. Polecam!

Autor recenzji: Karol
Data napisania recenzji: 11-02-2017

Primitivo I Messapi IGT

Primitivo I Messapi IGT

Ocena produktu 5/5

Wino rozwinięte, dojrzałe i gęste, utrzymane w stylu odmianowym - pełne zadowolenie z zakupu.

Autor recenzji: Gordon
Data napisania recenzji: 10-02-2017

Habanske Sklepy Muller Thurgau

Habanske Sklepy Muller Thurgau

Ocena produktu 5/5

Aromatyczny i owocowy, o nieco wyższej kwasowości. Pewnie kwestia terroir :) Ogólnie wino OK.

Autor recenzji: Zenon G.
Data napisania recenzji: 10-02-2017

Murfatlar Decanter White

Murfatlar Decanter White

Ocena produktu 5/5

Aromatyczne i bardzo przystępnie białe półsłodkie wino. Dobra, a niedroga rozrywka z kieliszkiem w ręku - polecam

Autor recenzji: Piotr Z.
Data napisania recenzji: 10-02-2017

Glen Gate Scotch Whisky

Glen Gate Scotch Whisky

Ocena produktu 5/5

Glen Gate zaciekawia, a pusta szklanka prosi o więcej.

Autor recenzji: Bartek
Data napisania recenzji: 09-02-2017

Element Late Harvest

Element Late Harvest

Ocena produktu 5/5

Wino pozbawione nachalnej słodyczy, ale słodkie bardzo przyjemnie. Piękny aromat, a finisz zgrabny. Polecam - warto.

Autor recenzji: Bejżu
Data napisania recenzji: 09-02-2017

Kagor Dionis

Kagor Dionis

Ocena produktu 5/5

Wino ułożone, z elegancją i wybornym smakiem, który długo się pamięta.

Autor recenzji: Basia
Data napisania recenzji: 09-02-2017


Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Sklep przeznaczony jest wyłącznie dla osób pełnoletnich !
Jeżeli masz ukończone 18lat - zapraszamy
Wejdź do sklepu Zrezygnuj