wyszukiwanie zaawansowane
» Recenzje

Recenzje

TBILISI RED

TBILISI RED

Ocena produktu 5/5

Jestem zadowolona z zakupu, wino przypadło do gustu zarówno gościom, jak i gospodarzom. Polecam.

Autor recenzji: Kasia
Data napisania recenzji: 27-03-2017

CHOYA SILVER – WINO ŚLIWKOWE

CHOYA SILVER – WINO ŚLIWKOWE

Ocena produktu 5/5

Do tej pory nie spotkałem lepszego wina śliwkowego. Czasami nawet nie warto szukać, gdy ma się sprawdzone jedno konkretne. Choya ma świetną jakość i niezłą cenę.

Autor recenzji: Andrzej
Data napisania recenzji: 27-03-2017

Gamla Cabernet Sauvignon

Gamla Cabernet Sauvignon

Ocena produktu 5/5

Atrakcyjne wino, smukłe, o odważnym mocnym smaku. Poświęcając mu trochę czasu wiele w nim odkryjemy, stanie się ono nam bliskie. Zawsze staram się mieć butelkę w rezerwie bo bardzo je lubię.

Autor recenzji: Henryk
Data napisania recenzji: 27-03-2017

Yarden Muscat 500 ml

Yarden Muscat 500 ml

Ocena produktu 5/5

Małe wino, ale jakże cieszy! Delikatna, zrównoważona słodycz w izraelskiej interpretacji daje poczucie nasycenia, ale też sprawia, że pragnie się jej więcej.

Autor recenzji: Henryk
Data napisania recenzji: 27-03-2017

Yarden Katzrin Chardonnay

Yarden Katzrin Chardonnay

Ocena produktu 5/5

Tylko starannie wyselekcjonowane grona mogą dać tak wyjątkowe wino jak owo Yarden Chardonnay. Polecam w pełni!

Autor recenzji: Henryk
Data napisania recenzji: 27-03-2017

Malaga Cruz

Malaga Cruz

Ocena produktu 5/5

Wyborny trunek, polecam do deserów! Coś nowego, innego, niż słodkie wino.

Autor recenzji: Waldemar
Data napisania recenzji: 27-03-2017

Wino gruszkowe

Wino gruszkowe

Ocena produktu 5/5

AMBROZJApillard

Autor recenzji: Aleksandra
Data napisania recenzji: 24-03-2017

Gamla Merlot

Gamla Merlot

Ocena produktu 5/5

Świetne wino, jeszcze więcej zyskuje po dekantacji.

Autor recenzji: Beniu
Data napisania recenzji: 23-03-2017

Wino truskawkowe

Wino truskawkowe

Ocena produktu 5/5

Świetny pomysł na wino z truskawki, smak bogaty, truskawka jest soczysta i słodka. Lato w kieliszku o każdej porze roku :)

Autor recenzji: Janusz
Data napisania recenzji: 23-03-2017

Wino Jarzębinowe ekologiczne

Wino Jarzębinowe ekologiczne

Ocena produktu 5/5

Kolejne zaskoczenie, z jarzębiny to owszem, robiło się kiedyś korale, ale wino? Interesujący pomysł i efekt też ciekawy. Smak dość osobliwy, ale warto spróbować.

Autor recenzji: Janusz
Data napisania recenzji: 23-03-2017

Wino ekologiczne z dzikiej róży

Wino ekologiczne z dzikiej róży

Ocena produktu 5/5

Różowa dama w kolekcji polskich win, aromatyczna i apetyczna. Wino sprawia wrażenie bardzo naturalnego, a może ono po prostu takie jest? W końcu jest to linia ekologiczna.

Autor recenzji: Janusz
Data napisania recenzji: 23-03-2017

Wino z czarnego bzu

Wino z czarnego bzu

Ocena produktu 5/5

Czarny bez nie jest chyba popularnym surowcem na wino, ale okazuje się, że wychodzą z niego trunku rewelacyjne. Smak ciekawy i głęboki. Polecam.

Autor recenzji: Janusz
Data napisania recenzji: 23-03-2017

Wino wiśniowe

Wino wiśniowe

Ocena produktu 5/5

Polska wiśnia w szlachetnej postaci trunku kusi aromatem i słodkim smakiem. Polecam.

Autor recenzji: Janusz
Data napisania recenzji: 23-03-2017

Wino jabłkowe z miętą

Wino jabłkowe z miętą

Ocena produktu 4/5

Szczerze, to spodziewałem się nieco większego efektu. Mamy tu wino całkiem przyjemne, ale jak dla mnie za mało intensywne.

Autor recenzji: Janusz
Data napisania recenzji: 23-03-2017

Wino z czarnej porzeczki

Wino z czarnej porzeczki

Ocena produktu 5/5

Doskonałe wino owocowe, smak żywy, porzeczkowy, zrównoważony. Hit!

Autor recenzji: Janusz
Data napisania recenzji: 23-03-2017

Silver Lake

Silver Lake

Ocena produktu 5/5

Rewelacyjne wino do owoców morza. Miałem okazję połączyć je schłodzone z mulami z prawdziwej włoskiej restauracji i pasują do siebie idealnie. Samo też niezłe ale musiałem poczekać aż odstoi. Wyczuwalne…

Autor recenzji: Patryk
Data napisania recenzji: 19-03-2017

Leo Alaznis Veli

Leo Alaznis Veli

Ocena produktu 5/5

Wszystkie gruzińskie wina są pyszne, można kupować w ciemno, są jedyne w swoim rodzaju: głębokie, mocno owocowe, trudno ich charakterystyczny smak opisać- trzeba spróbować! Leo Alazanis należy do tych…

Autor recenzji: Ewa
Data napisania recenzji: 15-03-2017

Monvedro Red

Monvedro Red

Ocena produktu 5/5

Bardzo przyjemne w odbiorze wino, lekkie, owocowe, z delikatną słodyczą, jak za tę cenę to wino do ponownego zakupu, Zresztą wszystkie portugalskie wina są pyszne, mają w sobie to "coś" i jeszcze żadnym…

Autor recenzji: Ewa
Data napisania recenzji: 15-03-2017

Czarny Znachor

Czarny Znachor

Ocena produktu 5/5

Bardzo przyjemne wino, lekkie, delikatnie słodkawe, owocowe, na pewno powtórzę zakup.

Autor recenzji: Ewa
Data napisania recenzji: 15-03-2017

Wino z czarnego bzu

Wino z czarnego bzu

Ocena produktu 5/5

Jak zawsze wino wspaniałe a obsługa rewelacja ...polecam :)

Autor recenzji: Danuta
Data napisania recenzji: 15-03-2017

Pigmentum Malbec Cahors A.O.C.

Pigmentum Malbec Cahors A.O.C.

Ocena produktu 5/5

To wino, , moim zdaniem , to już jest najwyższa półka wśród win, jeden z dwóch "mercedesów",, obok Primitiva, które stale w tym sklepie kupuję. Mocne, esencjonalne, dymno- beczkowe. Mocarz wśród win…

Autor recenzji: Ewa
Data napisania recenzji: 13-03-2017

Primitivo Pruneo Salento I.G.T.

Primitivo Pruneo Salento I.G.T.

Ocena produktu 5/5

Wino- dla mnie- jeden z mercedesów wśród win, zawsze do niego wracam. Esencjonalne, pełne, wyraziste. Polecam!

Autor recenzji: Ewa
Data napisania recenzji: 13-03-2017

Primitivo di Puglia

Primitivo di Puglia

Ocena produktu 5/5

Pyszne, esencjonalne , mięsiste wino, charakterystyczne dla szczepu Primtivo, na dodatek w świetnej cenie. Polecam!

Autor recenzji: Ewa
Data napisania recenzji: 13-03-2017

Grzane Mnicha 1L

Grzane Mnicha 1L

Ocena produktu 5/5

Grzeje, rozgrzewa...smak niebiański...Polecam :)

Autor recenzji: Danuta
Data napisania recenzji: 13-03-2017

Wino z czarnego bzu

Wino z czarnego bzu

Ocena produktu 5/5

Dla mnie i mOIch gości jak zawsze...REWELACJA :)

Autor recenzji: Danuta
Data napisania recenzji: 13-03-2017

Kagor Pastoral

Kagor Pastoral

Ocena produktu 5/5

Spokojnie zamiast czekolady można pić tego Kagora :) W smaku czekolada i wiśnia pełnia szczęścia Polecam

Autor recenzji: D.D.
Data napisania recenzji: 09-03-2017

PIROSMANI

PIROSMANI

Ocena produktu 5/5

Powiem tak - to wino jest tak smaczne, że ma się ochotę na nieustanną degustację. Bardzo uczciwie zrobione wino, aromatyczne, wręcz wyjątkowe. Idealne dla podkreślenia ważnych momentów w życiu. Niczego…

Autor recenzji: D.D.
Data napisania recenzji: 09-03-2017

Kagor Monastyr

Kagor Monastyr

Ocena produktu 5/5

Mocarz! Super słodki deser w płynie. Dużo czekolady z wiśnią w tle. Uwielbiam i polecam

Autor recenzji: Zenon
Data napisania recenzji: 09-03-2017

Barkan Classic Shiraz

Barkan Classic Shiraz

Ocena produktu 5/5

Nie widziałem tego wina w sklepach w Łodzi, a szkoda, bo to bardzo dobre wino. Zakup w sklepie Euro-wino uważam za udany. I zapewne jeszcze zakupię kilka butelek.

Autor recenzji: Mati
Data napisania recenzji: 09-03-2017

Element Late Harvest

Element Late Harvest

Ocena produktu 5/5

O tym winie można wyrazić się z uznaniem, jest wyraziste, aromatyczne, bardzo smaczne :)

Autor recenzji: Eliza
Data napisania recenzji: 09-03-2017

Kagor Dionis

Kagor Dionis

Ocena produktu 5/5

Jeśli słodkie wino z Mołdawii to wyłącznie Kagor. Doskonała jakość, pełny smak z charakterystycznymi dla tego typu win niuansami. Polecam!

Autor recenzji: Waldek
Data napisania recenzji: 09-03-2017

Pere Ventura Cava Brut Reserva

Pere Ventura Cava Brut Reserva

Ocena produktu 5/5

Po raz pierwszy próbowałem i nabrałem ochoty na kolejne zakupy tego wina. Bardzo udane zakupy

Autor recenzji: Marcin M.
Data napisania recenzji: 09-03-2017

14 Secolo Montepulciano dAbruzzo

14 Secolo Montepulciano dAbruzzo

Ocena produktu 5/5

Wino niemal do każdej potrawy, i tej wykwintnej i tej nieco mniej. Smak rewelacyjny, jakość również. Polecam!

Autor recenzji: Maciek
Data napisania recenzji: 08-03-2017

BOURGOGNE PINOT NOIR

BOURGOGNE PINOT NOIR

Ocena produktu 5/5

To wino odniosło sukces z dwóch prostych przyczyn - szczep - Pinot Noir, mój ulubiony i niezwyciężony oraz producent. Takie połączenie warte jest ceny 94zł. Polecam.

Autor recenzji: Wacław
Data napisania recenzji: 08-03-2017

ACUSTIC DO

ACUSTIC DO

Ocena produktu 5/5

Bardzo fajne wino. Wyczuwalne owocowo waniliowe nuty. Polecam.

Autor recenzji: Filip
Data napisania recenzji: 08-03-2017

AUDITORI

AUDITORI

Ocena produktu 5/5

Gdybym organizował swoją piwniczkę to wino byłoby jedną z pierwszych butelek, która ponownie bym doń zakupił. Jest fantastyczne, wyraziste. Polecam.

Autor recenzji: Bartosz H.
Data napisania recenzji: 08-03-2017

HUNKY DORY PINOT NOIR

HUNKY DORY PINOT NOIR

Ocena produktu 5/5

Delikatne i subtelne. Taka zwiewna dama wśród czerwonych win. Polecam. Bardzo mi smakowało. Wyczuwalne są tu kwiaty i truskawki.

Autor recenzji: Basia
Data napisania recenzji: 07-03-2017

Almadi Valpolicella DOC

Almadi Valpolicella DOC

Ocena produktu 5/5

Smak dawnych lat, kiedy to wyjeżdżało się do Włoch na sympozja. Ciekawa struktura, bogaty smak. Wino sentymentalne, przy czym bardzo dobre.

Autor recenzji: Bartosz Wojciechowski
Data napisania recenzji: 07-03-2017

HUGEL GENTIL ALSACE A.O.C.

HUGEL GENTIL ALSACE A.O.C.

Ocena produktu 5/5

Wino tak aromatyczne, że jego zapach długo unosi się w powietrzu. W smaku genialne. Polecam!

Autor recenzji: Basia
Data napisania recenzji: 06-03-2017


Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Sklep przeznaczony jest wyłącznie dla osób pełnoletnich !
Jeżeli masz ukończone 18lat - zapraszamy
Wejdź do sklepu Zrezygnuj