wyszukiwanie zaawansowane
» Recenzje

Recenzje

Cava Rigol

Cava Rigol

Ocena produktu 4/5

Bez fajerwerków, ale za tę cenę jak najbardziej. Wino przyjemne, bąbelki fajne. Polecam.

Autor recenzji: M.Młynarczyk
Data napisania recenzji: 19-01-2017

Biblia Chora Red

Biblia Chora Red

Ocena produktu 5/5

Już bez zastanowienia ponowię wkrótce zakup. Wino z wysokiej półki!

Autor recenzji: Szymon
Data napisania recenzji: 19-01-2017

Glen Gate Scotch Whisky 12 letnia

Glen Gate Scotch Whisky 12 letnia

Ocena produktu 5/5

Wytworna i wyborna. W 100% jestem zadowolona z zakupu. Produkt pierwsza klasa!

Autor recenzji: Marika
Data napisania recenzji: 19-01-2017

Kagor Monastyr

Kagor Monastyr

Ocena produktu 5/5

Bogaty aromat czerwonych owoców (wiśnia, śliwka) i czekolady, idealne wino do owocowego ciasta.

Autor recenzji: Zuza
Data napisania recenzji: 19-01-2017

Pisco Capel Moai

Pisco Capel Moai

Ocena produktu 5/5

Genialna butelka budząca zainteresowanie, idealna na prezent. Zapach destylatu winnego, smak początkowo lekko trąci brandy, finisz owocowy. Nadaje się do picia saute, jak i do drinków

Autor recenzji: Wojciech
Data napisania recenzji: 16-01-2017

PIROSMANI

PIROSMANI

Ocena produktu 5/5

Gruzja w pełnym bukiecie smaku i aromatu. Wino przepyszne - polecam!

Autor recenzji: Judyta
Data napisania recenzji: 16-01-2017

Mostra White

Mostra White

Ocena produktu 5/5

Doskonałe! Delikatne, lekkie greckie wino w interesującej butelko-karafce. Polecam

Autor recenzji: Amelia
Data napisania recenzji: 16-01-2017

LINDEMANS BIN 50 SHIRAZ

LINDEMANS BIN 50 SHIRAZ

Ocena produktu 5/5

Bardzo dobre australijskie wino z nutami czerwonych soczystych owoców, lekko pikantne ze słodyczą na finiszu.

Autor recenzji: Franek
Data napisania recenzji: 16-01-2017

Wino z czarnej porzeczki

Wino z czarnej porzeczki

Ocena produktu 5/5

Nic tak humoru nie poprawia, jak wino z czarnej porzeczki!

Autor recenzji: Góra
Data napisania recenzji: 09-01-2017

Blue Nun

Blue Nun

Ocena produktu 5/5

Doskonałe białe wino, unikalny, delikatny smak, nuta kwiatowo-owocowa - niech nie zraża niebieska butelka. Wino godne polecenia.

Autor recenzji: Pola
Data napisania recenzji: 09-01-2017

Sama Natura - Czarna Porzeczka

Sama Natura - Czarna Porzeczka

Ocena produktu 5/5

Czy sama natura to nie wiem, ale przyjemność z konsumpcji duża :)

Autor recenzji: Natalia
Data napisania recenzji: 09-01-2017

Millbrook Cabernet Sauvignon Merlot

Millbrook Cabernet Sauvignon Merlot

Ocena produktu 5/5

Znakomite czerwone wino o pełnym smaku i aromacie. Do eleganckiej kolacji z mięsnym daniem - genialne.

Autor recenzji: Grażyna
Data napisania recenzji: 09-01-2017

Wino aroniowe półwytrawne

Wino aroniowe półwytrawne

Ocena produktu 5/5

Trafiłam do sklepu euro-wino przez przepadek i wina polskie od razu przykuły moja uwagę. Zamówiłam, spróbowałam i stałam się miłośniczką. Aronia urzeka niecodziennym smakiem, lekką słodyczą i przyjemnym…

Autor recenzji: Amelia Szymkowiak
Data napisania recenzji: 05-01-2017

Mogen David Moscato Spokojne

Mogen David Moscato Spokojne

Ocena produktu 5/5

Wino godne polecenia, wyśmienity delikatny smak i przestępna cena. Warto pozwolić sobie na taką przyjemność.

Autor recenzji: Zofia G.
Data napisania recenzji: 03-01-2017

Mogen David Moscato

Mogen David Moscato

Ocena produktu 5/5

Wino dla każdego, delikatne i łagodne. Eleganckie. Na karnawałowe toasty.

Autor recenzji: Zofia G.
Data napisania recenzji: 03-01-2017

Golden Kaan Chardonnay

Golden Kaan Chardonnay

Ocena produktu 5/5

Wino wyjątkowe, aromatyczne i po prostu smaczne. Polecam Każdemu

Autor recenzji: jacek
Data napisania recenzji: 31-12-2016

Mogen David Zinfandel

Mogen David Zinfandel

Ocena produktu 5/5

Wino kusi piękną barwą. Smak delikatny, owiany przyjemną owocowością. Rewelacja!

Autor recenzji: Bogunia
Data napisania recenzji: 21-12-2016

Wino aroniowe grzane

Wino aroniowe grzane

Ocena produktu 5/5

Mój ulubiony grzaniec, zrównoważony, aromatyczny - pyszny!

Autor recenzji: Basia
Data napisania recenzji: 20-12-2016

Wino aroniowe półsłodkie

Wino aroniowe półsłodkie

Ocena produktu 5/5

Testowałam najpierw, a następnie zamówiłam na gwiazdkowe prezenty. Wino pyszne, oryginalne i aromatyczne. Polecam wszystkim, nawet tym ceniącym tradycje win gronowych. Wino z aronii jest znakomite.

Autor recenzji: Lena Przybył
Data napisania recenzji: 20-12-2016

Wino aroniowe grzane 5L

Wino aroniowe grzane 5L

Ocena produktu 5/5

Idealne na duże imprezy. Zamówiłem na wigilię firmową i sprawdziło się świetnie. Ekonomiczne, smaczne - fani grzańców będą zadowoleni.

Autor recenzji: Kajetan
Data napisania recenzji: 19-12-2016

Grzane Mnicha 1L

Grzane Mnicha 1L

Ocena produktu 5/5

Najlepszy z najlpszych grzaniec...Polcam:)

Autor recenzji: Danuta
Data napisania recenzji: 12-12-2016

Wino z czarnego bzu

Wino z czarnego bzu

Ocena produktu 5/5

Kolejny zakup , bado mio ympatycznie i sybko..a winko rewelaja :)

Autor recenzji: Danuta
Data napisania recenzji: 12-12-2016

LIKIER CZEKOLADOWY WEDEL

LIKIER CZEKOLADOWY WEDEL

Ocena produktu 5/5

Pyszny i delikatny likier o smaku czekolady. Wszyscy zachwyceni niepowtarzalnym smakiem.

Autor recenzji: BARBARA
Data napisania recenzji: 05-12-2016

Opakowanie na prezent

Opakowanie na prezent

Ocena produktu 5/5

Piękne opakowanie w przystępnej cenie .

Autor recenzji: Marek
Data napisania recenzji: 30-11-2016

Pigmentum Malbec Cahors A.O.C.

Pigmentum Malbec Cahors A.O.C.

Ocena produktu 5/5

Rewelacyjny Malbec dla podkreślenia smaku dań i nie tylko .....warto mieć w zapasie butelkę.

Autor recenzji: Marek
Data napisania recenzji: 30-11-2016

Rosso Merlot - półsłodkie

Rosso Merlot - półsłodkie

Ocena produktu 5/5

Lubie wina w takim stylu. Po konsumpcji tego na pewno można odczuć satysfakcję, Ładna butelka może zostać ponownie wykorzystana.

Autor recenzji: Daria
Data napisania recenzji: 25-11-2016

Mauro

Mauro

Ocena produktu 5/5

Słodki, hiszpański specjał doskonały na chłodny jesienny wieczór. Rozgrzeje i rozweseli.

Autor recenzji: Maria
Data napisania recenzji: 25-11-2016

Grzane Mnicha 1L

Grzane Mnicha 1L

Ocena produktu 5/5

Doskonały grzaniec na zimne wieczory...przy kominku ;)...oczywiście we dwoje :) Polecam :)

Autor recenzji: Danuta
Data napisania recenzji: 20-11-2016

Wino z czarnego bzu

Wino z czarnego bzu

Ocena produktu 5/5

Kolejny zakup rewelacyjnego winka , znajomi się zachwycają ...:) Rewelacyjna obsługa, kontakt przewspaniały a przesyłka błyskawiczna do tego zapakowana tak doskonale, że atom paczki nie ruszy....Pozdrawiam…

Autor recenzji: Danuta
Data napisania recenzji: 20-11-2016

Miraval Rose Cotes de Provence A.O.P.

Miraval Rose Cotes de Provence A.O.P.

Ocena produktu 5/5

Polecam, wino jest bardzo wyróżniające, butelka pękata. niestandardowa, etykieta oszczędna, nieprzegadana. Smak świetny. Trzeba spróbować!

Autor recenzji: Marta
Data napisania recenzji: 18-11-2016

MARQUES DE FUERTIGO ROSE SEMI-DRY

MARQUES DE FUERTIGO ROSE SEMI-DRY

Ocena produktu 5/5

Różowo mi! Wino urzekające. Proste, ale ma w sobie to coś - polecam.

Autor recenzji: Julka Maczkowska
Data napisania recenzji: 18-11-2016

Prosecco Belstar Brut

Prosecco Belstar Brut

Ocena produktu 5/5

Butelka prezentuje się efektownie, ale to smak się głownie liczy. Wino godne polecenia!

Autor recenzji: Jędrzej
Data napisania recenzji: 18-11-2016

Yellow Tail Moscato

Yellow Tail Moscato

Ocena produktu 5/5

Niezrównane wino, jego cena jest dość niska, a w smaku istna doskonałość. Polecam.

Autor recenzji: Hania
Data napisania recenzji: 18-11-2016

Yellow Tail Merlot

Yellow Tail Merlot

Ocena produktu 5/5

Znakomite wino w przystępnej cenie. Zaciekawiło mnie i chętnie wypróbuje też inne z serii.

Autor recenzji: Geffka
Data napisania recenzji: 15-11-2016

Faustino VII Tinto Rioja

Faustino VII Tinto Rioja

Ocena produktu 5/5

Kawał porządnego wina! Idealne zestawienie z dobrze zrobionym mięsem. Uczta jakich mało. Polecam.

Autor recenzji: Krzysztof
Data napisania recenzji: 15-11-2016

Sauvignon Alto Adige DOC Winkl

Sauvignon Alto Adige DOC Winkl

Ocena produktu 5/5

Jest w nim łagodność, ale też wyrazistość. czegoś takiego właśnie szukałem!

Autor recenzji: Franciszek
Data napisania recenzji: 15-11-2016


Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Sklep przeznaczony jest wyłącznie dla osób pełnoletnich !
Jeżeli masz ukończone 18lat - zapraszamy
Wejdź do sklepu Zrezygnuj