wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Przepisy kulinarne » Naleśniki cydrowe

Naleśniki cydrowe

Data dodania: 30-05-2014
Jest mało prawdopodobne, że coś zostanie w butelce po otworzeniu cydru. Bo cydr tak ma i taka jego natura – wypijany jest do końca i już.


altNie mniej jednak, gdyby nieco zostało, np. takie 250 ml, to z powodzeniem można wykorzystać go do naleśników! W tradycyjnym przepisie, aby naleśniki były pulchniejsze dodaje się wody gazowanej. Eksperymentalnie można wykorzystać zamiennie jabłecznik, czyli Cydr.

Naleśniki wyjdą doskonałe, warto spróbować.

Jabłkową ucztę można wzbogacić nadziewając naleśniki prażonymi jabłkami.

Smacznego
 

Przejdź do strony głównej Wróć do kategorii Przepisy kulinarne
Sklep internetowy shopGold
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu
Sklep przeznaczony jest wyłącznie dla osób pełnoletnich !
Jeżeli masz ukończone 18lat - zapraszamy
Wejdź do sklepuZrezygnuj
Zamówienia wysyłamy w terminie od 1 do 4 dni roboczych.
Dziękujemy za cierpliwość i wyrozumiałość.
Zapraszamy serdecznie